26 december 2012

Lediga dagar

Så härligt det är med ledighet tillsammans hela familjen. Igår fick vi fikabesök av min barndomsvän Mikaela och hennes fina familj. De bor i Lund och det var över tre år sen vi såg sist, dvs innan Albin och Malte var födda! Det var även första gången jag träffade hennes yngsta, Filippa. Men det som är så mysigt med nära vänner är ju att trots att det bokstavligt talat var flera liv sen vi sågs sist så känns det som igår när vi väl träffas! Albin och Liam som möttes för första gången lekte inne på Albins rum hela under besöket. Mys!

Efter frukost imorse blev det Tingeling på TV varvat med målarverkstad. Albin skapade en hel rad av fina konstverk, bl.a. den fina regnbågen nedan! Malte fick också till en tavla men roligast idag var att plocka av och på korken på pennorna.

Nu har mormor och morfar precis hämtat upp Albin, de ska in till stan och se "Pippi Firar Jul" på teater. Vi andra ska hem till Jens föräldrar, dvs farmor och farfar, och träffa släkt och äta julmat.

God Fortsättning!








1 kommentar:

  1. Å. Vi tyckte med det var super mysigt. O Liam var så nöjd med att få leka med Albin. I sommar tror jag Malte och Filippa kan busa de med. Tack för världens mysigaste fika. KRAMAR!

    SvaraRadera