19 juli 2012

Utflykt till Gröna Lund

Oj så fort den här dagen har gått. Vi började med sovmorgon till åtta(!) vilket gjorde att vi blev klara och kom iväg lite senare än vanligt. Dagens destination var Gröna Lund! Albins första besök, och jag tror han tyckte det var en lyckad utflykt. Vi åkte ett gäng attraktioner, Albin testade arkadspel(motorcykel och racerbil såklart), festade på godisremmar och stor klubba, vann ett piratkit och köpte en snigelballong. Dagens minus var att vi inte direkt var ensamma på nöjesparken. När vi gick därifrån på eftermiddagen var det verkligen proppfullt. Jag hade velat gå in i Lustiga Huset med Albin men den kön hade vi aldrig orkat stå i så det får vi spara tills nästa besök!

Jag och Albin åker Tuff Tuff Tåget, en berg- och dalbana för de minsta. Precis lagom med pirr i magen tyckte sonen.


Malte var också med. Han var väldigt länge väldigt nöjd med vattenflaskan som han fick (eftersom vi glömde hans nappflaska hemma). Blev mycket blött både på kläderna och i blöjan :-)


På väg hem. Albin med piratvinst och ballong. Vi trodde han skulle somna i bilen men han hade energi kvar så att det räckte resten av dagen!




1 kommentar:

  1. Fick sådana minnen från när vi tvingade med dina föräldrar till fjärilshuset varendaste helg ;)

    SvaraRadera