9 augusti 2012

Maltes rum

På kvällskvisten har Jens och Albin skruvat ihop en hylla till Maltes rum. Hittills har alla hans grejer stått direkt på golvet. Svårstädat och svårhittat. Dessutom har han massor med saker för att vara så liten. Dels har han fått nytt och dels har han tagit över sånt som Albin tröttnat på.

Snygga bokstäver på dörren

Myslampa och musgardiner

Ungarna sorterar i nya hyllan!
Färgglatt rum! Det var kanske inte tanken från början men så blev det. De gula väggarna målade vi när vi fortfarande trodde att rummet skulle användas som arbetsrum. Jag hittade söta gardiner med möss i olika färger. Sängen, bordet och stolarna (det blåa som skymtar i högra hörnet) och mattan (väldigt grön) är ärvda från brorsan. En mörkblå sittsäck från mormor, nu full med gosedjur. Och leksaker i alla regnbågens färger på det då. Jaja, Malte verkar sjukt nöjd i alla fall och det är ju det som är huvudsaken!

2 kommentarer:

  1. Å gillar verkligen Inredning och speciellt till d små. E bokstäverna från Design Letters? Kommer ha Bloppis på bloggen nu i veckan. Kanske ngt som passar dina små. Kramar Mikaela med Liam och Filippa!

    SvaraRadera