14 augusti 2012

Vad har vi haft för oss då?

Inte har jag bloggat på bra länge i alla fall. Tydligen. Trodde det var i förrgår senast men så var det visst inte. Tiden bara rusar iväg!

Vi har lekt loss i Mulle Mecks lekpark, höstshoppat massor av nytt till Albin som visst växt ur hela sin garderob under sommaren, fikat med mina föräldrar, planerat och handlat virke till staketet som ska byggas runt altanen, börjat gräva ur rabatten, besökt ett par lekparker i området och lekt med grannbarnen. Och säkert en del annat som jag redan glömt...

Idag var det även förskolestart för Albin efter ett långt sommaruppehåll. Han var lite blyg den första stunden men snart började han utforska den nya avdelningen och så satte leken igång. När Jens hämtade honom sa han att han hade haft jättekul! Den enda som verkar lite jobbigt är toa/pottbesöken som han inte riktigt gillar när han inte är på hemmaplan. Efter ett par veckors "kalsongvägran" i sommar är han i alla fall tillbaka på rätt spår och hemma har han den senaste veckan varit blöjfri dygnet runt!! Vi får se om det håller i sig.

 Några bilder på mina fina på Mulle Meck.

Albin kör bil - så klart

Malte Meck

Storsötis
Stackars lillebror som inte får nån glass.
Albin bjuder gärna på sin. Syskonkärlek!
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar