22 januari 2012

Vänner

Ser att det visst har gått några dagar sen jag skrev sist, mycket av min tid går åt till de två små! Veckan som blev lite jobbig utan bil slutade i alla fall med en toppenhelg. Hela lördagen spenderades med familjen Andersson/Dahlberg. På förmiddagen var Jens och Niklas i garaget och lagade(!) vår bil. Generatorn var det som hade pajat. Vi säger tusen, tusen tack till Niklas som snabbare än snabbast ordnade en ny generator och hjälpte oss att byta ut den! Jenny och jag tog en härlig vinterrunda med barnen och var hemma hos oss för lite lek.

Efter att kidsen sovit kom kompisarna tillbaka på middag. Vilmer och Albin sprang, stimmade och stojade så det kändes som om en hel förskoleavdelning fanns på plats här hemma. Malte och Agnes tog det betydligt coolare, men emellanåt tyckte de att storebrorsorna var lite väl högljudda och skrek ifrån på skarpen. En trevlig kväll med vännerna och god mat!

Vi kan också konstatera att det är färdigsovet på dagtid för Albin. I lördags fick han sova så han skulle hålla humöret uppe under kvällen men det resulterade i en lång nattning plus att han vaknade igen vid tolvsnåret och tyckte att pappa gott kunde komma upp och göra välling och leka! Tog en stund att få honom att somna om...

Idag kom mormor och morfar på fika. Jag och Albin hann även med en härlig pulkapromenad i det fina vädret. Kvällen avslutades med god middag och efterätt till Albins stora förtjusning. Även Malte fick smaka lite, lite grädde (precis som Albin fick göra i samma ålder). Malte uppskattade smakisen jättemycket så det blir nog till att börja med små smakportioner gröt om några veckor!

Kameran har vi förstås glömt bort hela helgen så lägger upp en gammal bild på Albin och Vilmer isället. Så pluttiga de var!!

1 kommentar:

  1. Tack själva för helgen!
    Vilmer kommer nog också dra ner på dagsvilan tror jag. I lördags somnade han efter 22 men vaknade ändå lite efter 6.

    Så små de har varit våra pojkar. Tänk att de legat så stilla :-)

    Kram kram

    SvaraRadera