23 februari 2012

Utsövda sjuklingar

Albin har gått och blivit genomförkyld och hostig. Inte så oväntat i februari månad kanske. Han är i alla fall hemma från dagis för andra dagen i rad nu. Inte så jättekul för honom, han är ju pigg i stort sett som vanligt så det är trist att inte få leka med polarna på dagis. Samtidigt är han lite för dålig för att orka med en hel, fartfylld dag på dagis. Han hostar en del på nätterna. Svårt det där!

Igår var vi i alla fall hos bästa mamma/mormor på eftermiddagen. Mysigt som vanligt och skönt att komma hemifrån en stund! Malte är också riktigt snorig idag, stackarn. Igår var han på sämre humör än vanligt så då var det väl på gång...Han har dock sovit SOM EN STOCK inatt. Han somnade efter en hel del bök vid 20 och vaknade strax innan 04. Sen åt han igen vid 05 och så sov han till 07.30. Vilken lyxnatt!! Jag är sååå utvilad för en gång skull. Skönt, då orkar ja ta hand om mina små sjuklingar.

Hoppas bara på att det inte är RS-virus Malte dragit på sig. Usch och fy! Än så länge är han feberfri och har ingen direkt hosta. Nu är han pigg och glad också men det kanske inte är så konstigt efter en sån lång natt.

Nä, nu måste jag byta bajsblöja på den minsta och servera frukost till den större.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar