7 april 2012

Långfredag

Gårdagen blev en lugn dag. Hade detta varit för ett par år sedan hade jag nog inte beskrivit dagen med ordet "lugn". Men saker och ting förändras, och jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Såklart.

Killarna fick bada på förmiddagen, det snöade ute så vi var inte så sugna på utelek. Det blev god påskmat här hemma eftersom vi varit/är lite förkylda hela familjen. Onödigt att sprida bacillerna vidare. Malte, som inte är så lite kräsen med maten, fick pröva en potatis mosad i massor med smör och mosad avokado. Han gapade flera gånger om vilket inte hör till vanligheterna. Sen fick han "äta själv". Uppskattat!


Efter att vi plockat och städat lite så tyckte nog Albin att det såg alltför fint ut hemma. Han tog saken i egna händer och fixade till. Hoppade och studsade lite också, för att liva upp stämningen.



När vi gick ut med soporna sent på eftermiddagen träffade vi på familjen som flyttat in i lägenheten där Albins kompis Isak bodde förut. Till hans stora lycka visade det sig att det numera bor en flicka vid namn Isabell där. Det blev en timmas utelek med henne och hennes mamma. Isabell är lika gammal som Albin och dessutom har hon en lillebror som är född några månader innan Malte. Toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar