23 maj 2012

Det där myggbettet..

...blev bara större och större. Igår gick ögat knappt att öppna och var helt blålila. Det var även enormt svullet mellan ögonen. Det blev en tur till VC och Albin var SÅ otroligt skötsam och trevlig under hela det timmeslånga besöket. Han satt still på sin stol i väntrummet hela tiden. Några gånger utbrast han dock högt "Vi väntar och väntar och väntar..." så lite långtråkigt kändes det nog.

Han fick ta sänkan för att utesluta bakterieinfektion och sa inte ett ljud när sköterskan stack honom i fingret. Hon stack "för snällt" första gången och blev tvungen att göra om det hela. "Jaha, okej" var Albins enda reaktion. Han sa också "Tack så mycket" när han fick plåster och tatuering.

Inne på Ica blev det andra bullar. Det kan vända så fort. Albin körde en liten kundvagn och det var vansinnigt roligt. Så roligt att han inte hade någon lust att lämna tillbaka den när vi var klara. Det hela slutade med att jag bar en vilt viftande, sparkande och vrålande unge till bilen. Han fortsatte sitt utbrott tills vi(som tur var så var Jens hemma med Malte) gick och la honom. Han somnade till slut och sov tre timmar. Det tar visst på krafterna att visa sig från sin "stora och duktiga" sida.

Hur som helst så var det ett myggbett som var boven till svullnaden. Med hjälp av allergimedicin så är det nästan helt borta idag.

Här är skrutten igår em. Då har första medicindosen verkat så det ser hundra gånger bättre ut än på morgonen men det syns fortfarande att det ena ögat är lite mindre och att det är svullet mellan ögonen.

1 kommentar:

  1. Vad läskigt att det kan bli så! Man ser ju tydligt att han är jättesvullen så jag vågar knappt tänka på hur det såg ut när det var som värst, stackars liten.
    Sen vill jag bara säga att jag blir så varm i hjärtat av att läsa hur härlig du verkar vara med dina barn. Du verkar ha en sån förståelse och kunskap om barn, om jag får uttrycka mig så. Det genomlyser dina inlägg.
    Otroligt peppande.
    Kram på dig

    SvaraRadera