20 maj 2012

Fullspäckat schema

Ja, vi har verkligen haft full rulle de senaste dagarna. I fredags när Albin var ledig från förskolan tog vi med oss morfar och kompisen Vilmer med familj till Mulle Meck. Verkligen en fin lekpark! Grabbarna röjde loss - såklart. Varken Malte eller Agnes hade någon större lust att sova, de önskade nog att de också fick leka järnet!

"Polarn och Pyret" röjer på båten.. 

...och rattar flygplan

I lördags hann vi med veckohandling på Ica, städning och frisörbesök innan klockan slagit elva. På eftermiddagen bar det av till Åkermans för att fira Erik som fyllde 30. En mycket mysig kväll blev det! Kombon av småbarn och sena kvällar är dock inte alltid så rofylld så vi tog det säkra före det osäkra och bröt upp tidigt...

Sen var det plötsligt söndag och idag har vi haft besök av min kusin som väntar smått om en månad. De fick ärva ett gäng grejer från Albin och Malte. Skönt att rensa lite och kul att saker kommer till användning istället för att ligga och damma!

Helgen avslutades med en löprunda tillsammans med Jenny. Riktigt skönt - men nu är jag helt slut! Albin också. Han hade dock ansträngt sig in i det sista som vanligt. Sjungit en högst improviserad visa för Jens vid nattningen. När vi tittade till honom för en stund sen fann vi detta. Han hade hämtat ett gäng små kompisar innan han slocknade med lampan tänd.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar